10- The board: Installing the 7 segment displays

En aquest estat només falta acabar de fer els forats per instal.lar els diferents dispositius que vull incorporar i que ja he comentat a les especificacions. Falta doncs instal.lar la tft, els dos displays i els botonets.

Començo pels foradets dels displays

En este estado sólo falta acabar de hacer los agujeros para instalar los diferentes dispositivos que quiero incorporar y que ya he comentado en las especificaciones. Falta pues instalar la tft, los dos displays y los botones.

Empiezo por los agujeritos de los displays

In this state I just need to finish making the holes to install the different devices I want to incorporate and that I have already commented on in the specifications. It is therefore necessary to install the tft, the two displays and the buttons. Starting with the display holes.





La carcassa que envolta els displays està feta també amb una impressora 3D i té la capacitat de poder bascular per posar el display a la inclinació que es vulgui.
La carcasa que rodea los displays está hecha también con una impresora 3D y tiene la capacidad de poder bascular para poner el display a la inclinación que se desee.
The case surrounding the displays is also made with a 3D printer and has the ability to tilt to put the display at the desired inclination.




En aquest punt em trobo amb que el conector del displays em molesten xq no queden a sota, a la part interior del taulell i em xoquen amb la caracassa, he de girar el conector de manera que em quedi per sota i així, els cables, puguin anar directe cap la targeta.

En este punto me encuentro con que el conector del displays me molestan xq no quedan abajo, en la parte interior del mostrador y me chocan con la caracassa, debo girar el conector de manera que me quede por debajo y así, los cables, puedan ir directo hacia la tarjeta.

At this point I find that the connector of the display bothers me because are not below, on the inside of the board. I have to turn the connector so the wires can go straight to the card.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

45.- Weighting the pieces

3.- Sensors II

21.- Electronic scheme (updated 26/08/2020)