27.- Movement detection

Amb els imans ja escollits i les peces amb els imans incorporats puc començar a fer les probes de codi. El primer que se m'acut és intentar detectar el moviment, és a dir, quan s'activen i desactiven caselles. Això es fa al mateix algoritme de la lectura del taulell, en el moment en que es compara l'estat actual amb l'anterior.
Ja soc capaç, doncs, de detectar el moviment de peces.

Con los imanes ya elegidos y las piezas con los imanes incorporados puedo empezar a hacer las pruebas de código. Lo primero que se me ocurre es intentar detectar el movimiento, es decir, cuando se activan y desactivan casillas. Esto se hace en el mismo algoritmo de la lectura del tablero, en el momento en que se compara el estado actual con el anterior.

With the magnets already chosen and the pieces with the built-in magnets I can start doing the code tests. The first thing that comes to mind is to try to detect movement, that is, when boxes are turned on and off. This is done on the same board reading algorithm, at the time the current state is compared to the previous one. Now I'm able to detect de movement of the pieces.


 if(!digitalRead(rowPins[fila])!=bitRead(scan1[fila],col))
{
haCanviat=true; //ha canviat means hasChanged (=true)
        }



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

45.- Weighting the pieces

3.- Sensors II

21.- Electronic scheme (updated 26/08/2020)